مراسم تکریم و معارفه جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه گالیکش صبح امروز برگزار شد.
به گزارش " پایگاه خبری تحلیلی نیلکوه " صبح امروز، آئین تکریم و معارفه جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه گالیکش با حضور سرهنگ پاسدار محمدرضا کاظمی، معاون هماهنگکننده سپاه نینوا گلستان در محل نمازخانه سپاه گالیکش برگزار شد.
معاون هماهنگکننده سپاه نینوا گلستان در این آیین اظهار داشت: مسئولیت داشتن در سپاه کار سختی است که بار سنگینی بر دوش ما میگذارد.
سرهنگ پاسدار محمدرضا کاظمی افزود: مسئولیت به معنای پاسخ دادن است و آدمی در قبال آن باید پاسخگو باشد که از چه کردی؟ و در چه راهی صرف کردی؟ میبایست پاسخگو باشد و هرچه بیشتر داشته باشی بیشتر میبایست پاسخگو باشی.
وی مسئولیت پذیرفتن در سپاه را کار سختی دانست و گفت: مسئولیت در سپاه کار سختی است. سپاه نهادی است که مسئولیتش زیاد و مأموریتش همهجانبه است و هم الگو است و برای تکتک مسئولیتهای آن خون دادهایم. ما برای این مسئولیتها شهید دادهایم و این کار ما را بسیار سخت میکند هم در پذیرش مسئولیت و هم میبایست پاسخگو باشیم.
کاظمی اضافه کرد: مسئولیت در سپاه برای خدمترسانی، رشد معنوی و خاضع شدن است چراکه سپاه مسئولیت را امانت میداند و این امانت از طریق شهدا به رسیده است و باید آن را حفظ نماییم.
وی خاطرنشان کرد: ما نباید طوری عمل کنیم که امانتی که در بر عهدهی ما است خدشهدار شود و نگاه ابزاری به آن داشته باشیم، امانتها را باید به اهل آن بسپاریم. مسئولیت تکلیف است و این تکلیف انسان را به رنج میاندازد و میبایست گاهی از لذتها بگذریم به خاطر این امانت و تکلیفی که به ما سپردهشده است.
معاون هماهنگکننده سپاه نینوا گلستان افزود: مسئولیت در سپاه فرصت نیز هست. فرصتی برای خدمت، رشد معنوی، تربیت انسان و ذخیره کردن توشه برای روزی که تنها همین فرصتها و خدمتها بدرد انسان میخورند.
در پایان حکم مسئولیت جانشین سرگرد مصطفی لو توسط معاون هماهنگکننده سپاه نینوا گلستان به وی اهدا شد.